vineri, 3 decembrie 2010

Respita !

Te afli intr-un cerc vicios in care ai adunat o multime de amintiri si cea mai frumoasa amintire ramane EL..
Simti ca lumea e atat de departe de tine.. e uimitor! Acum e el, acum esti tu, acum sunteti voi.
Te-ai nascut personajul principal si tot ce e in jurul tau e confuz.. doar la inceput. Vei constata ca viata se scurge in fiecare minut mai repede, mai incet, mai departe, mai aproape de locul potrivit.
Iti imaginezi ca erai pe o plaja pustie.. singura, priveai jocul de valuri, in care acestea se izbeau unu de celalalt, era razboiul care se pertecea in inim ta. Simteai priviri, atingeri, vorbe.. desi nu era nimeni in jur. Iti lipsea ceva, dar faceai tot posibilul sa nu dai crezare acelui sentiment. Iti lipsea acel ceva care te facea auzita atunci cand nimeni nu te observa.
Linistea din jur te inebunea, vroiai sa zbori dar cineva ti-a luat aripile, vroiai sa crezi dar cineva ti-a luat speranta. Ai alergat spre nesfarsit pentru a gasi un antidot, pentru al gasi pe EL.
Te apropii de adevar, auzi incet cuvintele care iti arata ca exista.
Acum esti intr-un moment in care ii simti absenta si ti-ar placea sa il scoti din vise si sa il strangi in brate. Insa te multumesti doar cu amintiri..

Te afli intr-un glob de sticla, intr-o lume in care oamenii stau unu langa altul, fiecare cu ceva a lor. Tu esti singura.. dar in adancul tau stii ca si el e singur, si poate te cauta asa cum o faci tu. Dar daca nu e asa? Daca are deja pe altcineva, cineva mai bun ca tine?
Meditezi un moment si constati ca pamantul este mare si toti atat de mici, eu, tu, el cat de neinteresanti si in acelasi timp atat de importanti!
Te indrepti spre orizont.. si vezi un om singuratic, cautand ceva ce in trecut era doar a lui, nu iti vine sa crezi, poate e el, te cauta si poate te va gasi. Alergi disperata dar te impiedici.. Era ea, cea care punea capat fericirii tale, incerca acelasi lucru, ca el sa fie numai al ei. Ai pierdut! Vrei sa te razbuni.. dar e prea tarziu.
Plangi, te afli intr-un moment plin de tandrete si agresivitate, intr-o relatie complicata cu cuvintele, intr-o fictiune plina de realitate.
Te opresti, gandesti si o iei de la capat. Iti imaginezi de voi..si cum ar fi sa fie acum langa tine. A-ti fi fericiti ! Cel putin tu ai fi fericita, poate el nu ar avea acelasi sentiment. Nu uita ca la inceput tu ai ales sa fi ultimul vers..
Intr-un final o iei de la capat. Stii destul de bine ca e o nebunie sa urasti un trandafir pentru ca te-ai intepat intr-unul, sa renunti la visele tale doar pentru ca unu nu s-a indeplinit, sa nu crezi in iubire doar pentru ca cineva nu te-a iubit.
Fericirea este o calatorie, nu o destinatie asa ca iubeste ca si cum nu ai fost niciodata ranit in dragoste.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu